FCG
Política de devolució, reemborsament i cancel·lació de comandes

Política de venda

Tramitar les seves sol·licituds de llicències i realitzar el pagament. Aquest pagament s'ha de fer amb targeta de crèdit o dèbit, a través de passarel·la pagament segura. Aquesta passarel·la de pagament, és propietat de l'entitat bancària amb la qual la FCG treballa habitualment, de manera que les dades que s'aporten seran únicament tractats per la mateixa, i mai per la FCG. Un cop autoritzat el pagament per l'entitat bancària, i tornat a la web de la FCG, el procés de llicència s'haurà completat. Les inscripcions seran efectives un cop enviada la documentació corresponent, i que aquesta hagi estat verificada per la FCG.

Mantenir actualitzat les seves dades d'accés i contacte. És de vital importància mantenir actualitzat en tot moment el seu correu electrònic, ja que totes les notificacions del sistema es realitzaran a través d'aquest canal.

 

Política de devolució i enviament

Els pagaments realitzats per la sol·licitud de llicències i assegurances esportives, només es retornaran mentre no s'hagi formalitzat l'alta del sol·licitant en la companyia asseguradora. Un cop realitzat aquest tràmit, no hi ha possibilitat de devolució.

En els pagaments realitzats com a inscripcions per a proves organitzades o tutelades per la FCG, només s'admetran devolucions quan se sol·liciti l'anul·lació de la inscripció, i estigui justificada per causa de força major. No hi haurà possibilitat de devolució 48 hores abans de l'inici de la prova.

 

Mètodes de pagament

Es pot utilitzar com a mètode de pagament les següents targetes de crèdit i dèbit: Visa, Visa 4B, Euro6000, Mastercard, American Express i Mestre Internacional.

Nota: haurà d'introduir les dades de la seva targeta durant la confirmació de la seva comanda.

També serà possible utilitzar com a mètode de pagament l'App gratuïta IUPAY: www.iupay.es

Puja