FCG
COMPETICIONS DEL PRIMER CAP DE SETMANA DE MARÇ

Encetem el mes de març i les competicions de gimnàstica no paren!

Aquest dissabte dia 2 tindrem la primera competició de l'any de Trampolí a Barcelona, concretament 80 gimnastes competiran a la 1ª Fase de Copa Catalana Individual de Trampolí a les instal·lacions de l'Associació Sant Martí Esport.

El diumenge dia 3 a Sant Boi celebrarem també la primera competició de Gimnàstica Artística Masculina de la temporada, la 1ª Fase de Copa Catalunya (individual i equips) on participaran un total de 295 gimnastes d'arreu de Catalunya! La competició estarà organitzada per la Federació Catalana de Gimnàstica amb la col·laboració del Club Gimnàstic Sant Boi.

També el dia 3 diumenge la Gimnàstica Rítmica té una cita al Poliesportiu "Els Saioners" de Santa Coloma de Farners per a celebrar la 1ª Fase de Copa Catalana Individual dels Nivells, VI, VIII, IX i X. En aquesta competició, organitzada per a Federació Catalana de Gimnàstica amb la col·laboració del Club Rítmica Farners, participaran un total de 150 gimnastes.

Podeu trobar més informació, detall d'horaris i ordres de pas a la nostra web, dins l'apartat Calendari.

Molta sort a tots/es els/les participants! Us esperem aquest cap de setmana a Barcelona, Sant Boi i Santa Coloma de Farners!

#TRA #GAM #GR

Puja