FCG
17 i 18 DE JUNY, CAMPIONAT DE CATALUNYA DE GAM I GAF A GRANOLLERS

Cap de setmana molt important per a la gimnàstica artística! Dissabte 17 de juny es celebrarà al Palau d'Esports de Granollers el Campionat de Catalunya de Gimnàstica Artística Femenina i Masculina. En el cas de la modalitat de masculina, la competició serà individual i per equips.

El Campionat s'iniciarà a les 09:00h del matí de dissabte i s'allargarà fins a la tarda de diumenge dia 18. Els Campions de Catalunya de la màxima categoria rebran el Trofeu de la Secretaria General de l'Esport i la medalla de la UFEC.

A la competició, organitzada per la Federació Catalana de Gimnàstica amb la col·laboració del Club Natació Granollers, participaran un total de 337 gimnastes de diferents clubs d'arreu de Catalunya. Molta sort a tots els gimnastes i clubs!

També aquest cap de setmana, concretament el diumenge dia 18, es celebrarà al Pavelló Jaume Vilamajó de Calafell el Trofeu Interclubs de Gimnàstica Aeròbica, on participaran un total de 151 gimnastes. El Trofeu Interclubs estarà organitzat per la Federació Catalana de Gimnàstica amb la col·laboració del Club Gimnàstica Calafell.

Recordeu, aquest cap de setmana els amants de la gimnàstica ens veiem a Granollers i Segur de Calafell!

Puja