Eric Gutiérrez s'alça amb la medalla de bronze a Pesaro

Aquest cap de setmana s'ha celebrat el Campionat del Món per edats de gimnàstica aeròbica de Pesaro (Itàlia) i Eric Gutiérrez, del Club Gimnàstic Calafell, s'ha alçat amb la medalla de bronze a la final júnior de categoria individual masculina després de sumar 19.500 punts.

També volem destacar el trio format per l'Ariadna Mañé, l'Eric Gutiérrez i el Raul Toro que es van quedar a les portes de la final de trio junior assolint la novena posició. Precisament el Raul també es va quedar amb la mel als llavis de classificar per la final individual masculina júnior, ja que va aconseguir la sisena posició però només podien accedir a la final dos gimnastes per nacionalitat.

Enhorabona nois per situar un cop més al CG Calafell i a la gimnàstica aeròbica catalana com un referent mundial d'aquest esport!