David Vega i Noemí Romero, cap a París fent història!

De vegades els somnis es fan realitat i aquest el portàvem somiant des de fa molt de temps. David Vega i Noemí Romero seran els primers gimnastes de trampolí en la història de l'olimpisme espanyol en participar en uns Jocs Olímpics, els d'aquest estiu a París.

La actuació a la Copa del Món de Cottbus, juntament amb els resultats obtinguts a la Copa del Món de Varna i Coïmbra, els ha permès obtenir els primers bitllets nacionals d'aquesta disciplina des que fou reconeguda com a olímpica a Sydney 2000.

Aquesta històrica fita és un premi a la constància que no s'entendria sense l'equip tècnic de la Federació Catalana de Gimnàstica que hi ha al darrere i és per això que volem fer extensiu l'èxit al Guillem Villa i a l'Alejandro Milán, així com també a la resta del staff de la Real Federación Española de Gimnasia i del CAR de Sant Cugat.

David i Noemí, us ho mereixeu per vosaltres i per totes les generacions que us han precedit i han lluitat per aquest somni. Ara us toca assaborir aquests moments que recordareu per a tota la vida! Seguim derribant murs! 


Puja