Tres medalles catalanes a la DTB-Pokal

La delegació catalana de gimnàstica artística que va representar aquest cap de setmana a Espanya a la DTB-Pokal en categoriava marxar d'Stuttgart amb tres medalles sota el braç i un grapat de bones sensacions.

En categoria sènior femenina, Alba Petisco va aconseguir la medalla de plata a l'aparell de terra i la Frida Rodríguez-Cabo va assolir la medalla de bronze a l'aparell de paral·leles, mentre que l'equip nacional de GAF, on també hi van participar la Laia Masferrer i la Marina Escudero va finalitzar en sisena posició a la classificació per equips.


En categoria júnior masculina, Sergio Kovacs va disputar un total de tres finals, de les quals va aconseguir una medalla de plata en salt i una meritòria quarta posició a terra i anelles. Per la seva banda, Álvaro Giráldez va quedar quart a la final de barra. La resta de l'equip, format íntegrament pels gimnastes catalans Aitor Gómez, Gabriel Barris i Pau Sucias, va acabar en setena posició a la classificació per equips de GAM.


Finalment, a l'equip sènior de gimnàstica artística masculina hi va participar el Pau Jiménez i el Jan Carreres concloent a la 13ena posició per equips. Puja