El president de la Federació de Gimnàstica de Mali visita la seu de la FCG

El president de la Federació de Gimnàstica de Mali, M. Drissa Kamaté, va visitar ahir les oficines de la Federació Catalana de Gimnàstica, on va ser rebut pel seu president, Xavier March. Kamaté i March van mantenir una cordial reunió on van acordar explorar les sinergies entre ambdues institucions per tal de plasmar la col·laboració en un futur conveni de caire solidari. Per la seva banda, la Federació Catalana de Gimnàstica es va mostrar predisposada a col·laborar en l’intercanvi de coneixement per promocionar l’esport femení a Mali, un país on la gimnàstica es troba encara en una fase primerenca de desenvolupament. 

En representació de la Federació, a la trobada també hi van assistir la secretària general, Eva Tudela, i la secretària tècnica, Carmen Pascual, mentre que com a intermediaris de la interlocució hi van ser presents la gimnasta d’origen malià Cora Noguer i la seva família.

Durant la seva estada a Catalunya, el dirigent malià ha pogut copsar de primera mà el funcionament de la Federació i va ser convidat a Besalú per seguir la 1a Fase de Via Olímpica. Altrament, el president de la Federació de Gimnàstica de Mali va acostar-se a les instal·lacions del Salt Gimnàstic Club i del Club Natació Granollers per conèixer de primera mà l’estructura de clubs de gimnàstica artística femenina, així com també la seu de l’INEFC i el CAR de Sant Cugat.

Puja