Prop d'un centenar de gimnastes participen a la masterclass de Kiryakova i Zafirova

Un total de 90 gimnastes van participar aquest dissabte a la masterclass d'Erika Zafirova i Stephanie Kiryakova organitzada per la Federació Catalana de Gimnàstica a cost gratuït. Dues de les integrants del conjunt de la selecció nacional de Bulgària que es va alçar amb la medalla d'or als Jocs Olímpics de Tòquio 2021 van impartir una masterclass al CAR de Sant Cugat que va despertar molta admiració entre les presents.

El frenètic ritme d'inscripcions -les places es van esgotar en menys de 24 hores- feia presagiar que la masterclass seria un èxit d'assistència i el desenvolupament de la jornada també va corroborar les expectatives d'unes gimnastes que van gaudir amb un somriure d'orella a orella durant les tres hores d'activitat. 

Després d'un petit escalfament, les gimnastes van poder practicar nous elements amb maces, cèrcols, pilotes i i cintes sota l'atenta mirada dels tècnics que tampoc es van voler perdre l'esdeveniment. Zafirova i Kiryakova van fer les delícies de les gimnastes amb una actitud molt propera cap a elles, que es va certificar amb la sessió de fotografies final on també van signar autògrafs i van compartir la seva medalla d'or olímpica.

Dividides en dos torns i repartides en dos tapissos, els clubs catalans de gimnàstica rítmica que van participar a la masterclass van ser: l'AE Asogym; l'AE Rítmica Prat CB; el CECR Gavà; el CGR Cerdanyola; el CGR Figueres; el CR Palafrugell; el CR Vilafranca; el Club Muntanyenc Sant Cugat; el CR Gavà; l'Igualada CGA; el RCE Llinars; el Rítmica Aliança Platja d'Aro; el CG Catalunya i el CGR Ampolla. 

Puja