Acord amb Ecoembes per a incrementar la recollida selectiva de residus

La Federació Catalana de Gimnàstica i Ecoembes han arribat a un acord per a incrementar la recollida selectiva de residus en les associacions, clubs i agrupacions esportives.

El conveni té com a finalitat dotar de mitjans per a la separació en origen dels residus per tal de fomentar la recollida selectiva i el seu posterior reciclatge. Aquesta iniciativa esdevé fonamental per a la preservació del medi ambient, un compromís que la FCG manté com a prioritari dintre de la seva política de Responsabilitat Social Corporativa i que és la raó de ser d'Ecoembes des de la seva creació l'any 1996.

El projecte, que es porta desenvolupant des de finals del 2022, preveu la instal·lació de punts de recollida selectiva amb papereres d'envàs, paper i cartró a les instal·lacions de les federacions i els seus clubs a Catalunya. Així mateix, es realitzaran campanyes de sensibilització i formació dirigides a les diferents federacions en l'àmbit de l'esport sostenible per fomentar la recollida selectiva i el reciclatge. 

Per a tots aquells clubs, associacions i agrupacions esportives que vulgueu de forma totalment gratuïta participar en el projecte i poder-vos nodrir dels mitjans de contenerització, només és necessari escriure un correu electrònic a catalunya@ecoembes.com i es posaran en contacte amb vosaltres.

Amb aquesta petició, estareu contribuint activament a la preservació del nostre entorn natural i a la millora de la salut del planeta. 

Agraïm la vostra col·laboració en aquesta iniciativa i us animem a continuar implementant accions sostenibles a les vostres instal·lacions.

Atentament,

Federació Catalana de Gimnàstica i Ecoembes


Puja