EL TRAMPOLÍ ASSABOREIX LES MEDALLES AL CAMPIONAT DEL MÓN DE BIRMINGHAM

El trampolí està d'enhorabona després dels grans resultats assolits al Campionat del Món de Birmingham que s'ha disputat el passat cap de setmana. La selecció espanyola, dirigida pel tècnic català Guillem Villa, s'ha endut quatre medalles, una d'or i tres de plata, amb un clar protagonisme dels gimnastes que representen la delegació catalana.

L'equip masculí de doble mini-tramp (DMT), format per David Franco, Andrés Martínez, Carlos del Ser i Nicolás Toribio, va proclamar-se subcampió del món. En aquest cas, cal recordar que aquesta brillant generació ja va endur-se l'or al Campionat del Món de Sofia de l'any passat i que enguany ha tornat a esforçar-se de valent per a aconseguir aquesta preuada segona plaça. Pel que fa als integrants d'aquest equip, ens alegrem especialment pel David Franco i l'Andrés Martínez, dos gimnastes que procedeixen d'altres CCAA i que des de ja fa uns anys formen part de la nostra família: l'aposta per l'equip tècnic de la Federació Catalana de Gimnàstica i l'entrenament diari al CAR de Sant Cugat els han donat ales per acabar excel·lint en el seu rendiment esportiu.

Així mateix, un altre dels grans èxits del cap de setmana és la medalla de plata assolida per l'equip masculí de trampolí, format per Jorge Martín, David Franco i els catalans David Vega i Robert Vilarasau. Per acabar també voldriem destacar la medalla d'or de Melania Rodríguez i la medalla de plata de David Franco en la final de DMT.

Moltes felicitats a tots, aquests èxits son la prova que el bon treball acaba tenint recompensa!

Puja