La Federació engega el Pla de Promoció del Trampolí

La Federació Catalana de Gimnàstica impulsa una campanya de promoció del trampolí adreçada a tots aquells clubs i entitats federades tant de gimnàstica artística masculina com de gimnàstica artística femenina. Amb aquesta iniciativa volem donar a conèixer el trampolí, una modalitat de la gimnàstica que és olímpica des de Sydney 2000.

Que el trampolí sigui menys conegut pel públic català no significa que aquesta modalitat sigui una realitat llunyana pels gimnastes, tècnics/ques o jutges/ses de gimnàstica artística. Precisament, defensem tot el contrari, que potenciar el coneixement i el desenvolupament del trampolí mitjançant la creació d’una secció d’aquesta modalitat està a l’abast dels clubs i entitats federades de gimnàstica artística.

En aquest reportatge podreu conèixer una mica més la modalitat del trampolí a partir de l'experiència d'esportistes que han fet gimnàstica artística abans de fer el salt cap al llit elàstic.

Si esteu interessats a participar en la campanya de promoció del trampolí o si simplement esteu encuriosits en saber més al respecte, no dubteu a contactar amb el Guillem Merino (gmerino@gimcat.com), coordinador del projecte. Estem a la vostra disposició per resoldre els dubtes que tingueu al voltant dels requisits tècnics, de les infraestructures necessàries pels aparells o de qualsevol altre inquietud relacionada amb el projecte.

Puja