L'EGIBA, campió de la Primera Divisió de la Liga Iberdrola

EL CG EGIBA s'ha proclamat aquest cap de setmana a Alcoi campió de la Primera Divisió de la Liga Iberdrola per segon cop a la seva història. El club manresà, integrat per les gimnastes Lorena Medina, Carla Font, Maria Comallonga, Mar Royo, Julia Garcia, Ona Sánchez i Laia Font, ha obtingut una puntuació de 192.300, quedant primer en paral·leles, segon en salt i terra i tercer en barra.En segona posició ha quedat el Xelska amb 190.900 punts, mentre que el tercer lloc del podi també ha tingut segell català amb el CE Salle Gràcia, que ha aconseguit una puntuació de 184.050. 

Pel que fa a la resta d'equips catalans, cal destacar que el CGA L'Hospitalet continuarà un any més a Primera Divisió. Per la seva banda,  el Salt GC 'A' i el Salt GC 'B' van perdre les seves categories i competiran l'any vinent a Segona i Tercera Divisió respectivament. El CE Salle Gràcia 'B' va ascendir a Segona Divisió, mentre que el CG Sant Boi continuarà l'any vinent a Tercera Divisió.

Quant a la promoció a Tercera Divisió, cap dels equips catalans va assolir una plaça. A la classificació general per equips el CG Lleida va finalitzar tercer, seguit del Gràcia GC i del GA Porqueres. En setena posició va acabar el CG Vilanova i en vuitena posició el Wolf CG Terrassa.


Puja