El CG Calafell domina amb autoritat el Campionat d'Espanya d'Aeròbic

El Campionat d'Espanya de gimnàstica aeròbica celebrat a Cunit el passat cap de setmana va coronar al Club Gimnàstic Calafell com a millor club del país. El domini del club penedesenc es va fer palès amb la consecució de sis medalles d'or, cinc plates i un bronze.

Les sis medalles d'or es van repartir de la següent manera:  Sonia Vidal a la final de sènior individual femenina; Miquel Mañé a la final de sènior individual masculina; Sonia Vidal i Miquel Mañé a la final sènior de parelles; Aitana Jérez i Jan Humà a la final juvenil de parelles; Judith Cano, Lucia Luna i Erija Tamayo a la final sènior de trios; Lucia Luna, Judith Cano, Sonia Vidal, Laura Cuenca i Erika Tamayo a la final sènior de grups. 

Les cinc plates es van repartir de la següent manera: Martina Torà a la final de júnior individual femenina; Maria Lorenzo a la final de cadet individual femenina; Lucia Fernández a la final d'Infantil individual femenina; Martina Castillo a la final de prebenjamí individual mixte; i Ferran González, Raul Toro i Eric Gutiérrez a la final júnior de trios. El bronze va ser per Eric Gutiérreza la final júnior individual masculí.  

Per la seva part, el Club Esportiu Unique Gymnastics Gavà va assolir dues medalles: una d'or a la final juvenil de trios amb l'Ainhoa Gálvez, la Yaiza Cantón i la Lucia Revaliente i una de bronze a la final juvenil individual femenina amb la Yaiza Cantón.

En darrer lloc, el Club Esportiu Tagym Vallirana va penjar-se també una medalla de bronze amb l'Aleix Martínez a la final infantil individual masculina.

Enhorabona a tots els campions i campiones!

Puja