Ampliació de places al curs de tècnics de gimnàstica artística

Degut a la gran quantitat de sol•licituds que vam rebre pel curs de tècnics/ques nivell 1 de gimnàstica artística, la Federació Catalana de Gimnàstica ha obtingut la llum verda de l'Escola Catalana de l'Esport per ampliar en 14 el nombre de places disponibles del curs. Aquest segon grup realitzarà de forma paral•lela el curs respecte al primer grup amb la particularitat que la part presencial del bloc específic es farà a Manresa.

El termini d'inscripció s'iniciarà demà dia 22 de juny i finalitzarà el dia 23 de juny a les 12 hores, atès que les proves d'accés es realitzaran el proper dilluns 26 de juny. Les inscripcions s'acceptaran fins a exhaurir les places i per rigorós ordre d'arribada de la següent documentació a les oficines de la FCG:

- Full d'inscripció a les proves d'accés
- Full d'inscripció al bloc específic i proves d'accés
- Còpia compulsada del certificat de superació de l'ESO o equivalent o superior
- Foto carnet
- Còpia llicència federativa
- Còpia compulsada del DNI per ambdues cares

S'habilitarà el pagament a través de la Intranet de la FCG una vegada rebuda i validada tota la documentació a les oficines. Per a més informació consultar l'apartat formació a www.gimcat.com o posar-se en contacte amb escola@gimcat.com. En cas de dubtes també podeu trucar demà de 9h a 14h al 934 269 478.

Puja