Tres podis i vuit diplomes al Nacional Base de gimnàstica rítmica

Un total de 130 gimnastes i 46 clubs catalans van competir al Campionat Nacional Base individual de gimnàstica rítmica que es va celebrar a Pamplona la setmana passada. La participació catalana es va saldar amb un total de tres podis i vuit diplomes.

A la categoria de Juvenil cinta, amb un total de 193 gimnastes participants,  Àfrica Ruiz (CR Tortosa) va aconseguir una medalla de plata. Per la seva part, Paula Mensa (CG Ballerina) va assolir un diploma en finalitzar en setena posició.

A la categoria de Juvenil 2006/2007, amb un total de 209 gimnastes participants, Helena Jardí (AE Pare Manyanet) i Sara Aguilera (CR Viladecans), van aconseguir dos diplomes amb un setè i vuitè lloc respectivament. 

A la categoria de Cadet 2008 amb un total de 171 gimnastes participants, Noa Remón (CE Olympic Blanes), va assolir un diploma amb una quarta posició.

A la categoria de Cadet 2009 pilota, amb un total de 193 gimnastes participants, Carla Borràs (CGR L'Ampolla) va pujar al segon graó del del podi. 

A la categoria d'Infantil 2010, amb un total de 162 gimnastes participants, Irene López (CG Catalunya) i Maria Isabel Bolea (CR Tortosa) van aconseguir dos diplomes amb un quart i setè lloc respectivament. 

A la categoria d'Aleví 2012, amb un total de 151 gimnastes participants, Alma Martín (AE Rítmica Prat CB), va adjudicar-se la medalla de bronze. Per la seva banda, Ariadna Piqué (CN Lleida), va assolir un diploma en finalitzar en vuitè lloc.

Finalment, a la categoria de Prebenjamí, amb un total de 51 gimnastes participants, Dara Sidorova (Rítmica Aliança Platja d'Aro) va aconseguir un diploma en finalitzar en quart lloc.

Puja