30 joves gimnastes participen a la jornada 'Obrim el CAR'

Un total de 30 esportistes federats d'entre 9 i 19 anys, provinents de sis clubs catalans de gimnàstica artística femenina, van participar aquest dissabte en la primera prova pilot del projecte 'Obrim el CAR'. La iniciativa, impulsada per la Secretaria General de l'Esport i l'Activitat Física, va comptar amb la presència de la seva secretària general, Anna Caula, el president de la Federació Catalana de Gimnàstica, Xavier March, i el director del CAR de Sant Cugat, Ramon Terrassa.

Els joves gimnastes del Club Gimnàstic Olesa, del Club Esportiu TAGYM Vallirana, de l’Anoia Club Gimnàstic, del Club Tennis Sabadell, del Gimnàstica Artística Santa Coloma Club Esportiu i de l’Associació Esportiva Dinasty Union de Gimnàstica Artística, Rítmica i Cheerleading van poder realitzar una activitat de tecnificicació a les sales d'entrenament del recinte durant hora i dos quarts. Aquest petit tast amb l'esport d'elit va significar una gran oportunitat per a tots ells, ja que van aprofitar l'experiència per practicar exercicis amb aparells de primer nivell.

A més, van visitar espais d'altres modalitats com la natació, el taekwondo o l'atletisme per conèixer les instal·lacions del CAR. Durant el recorregut, els infants també van aprendre la importància d'un centre d'alt rendiment a l'hora de vehicular valors per a formar no només esportistes sinó també persones.

Finalment, la jornada va concloure amb un dinar on han coincidit amb els esportistes interns del CAR. Aquest projecte, compartit amb la Federació Catalana de Natació, tindrà una segona prova pilot el proper 6 de maig amb sis clubs de gimnàstica artística masculina: el Club Gimnàstic Vilanova,  el Club Tennis Sabadell,  el Gimnàs Artístic Esportiu Rubí, el Club Esportiu INEF Barcelona, el Sabadell Gimnàstic Club i el Club Gimnàstic Olesa.Puja