El CAR obre les seves portes a sis clubs de gimnàstica artística femenina

Aquest dissabte 22 d’abril el CAR de Sant Cugat obrirà les seves portes per a rebre a sis clubs de gimnàstica artística femenina que podran viure una experiència tècnica de primer nivell. La Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física organitza una prova pilot amb la Federació Catalana de Gimnàstica -i també la Federació Catalana de Natació- per donar l’oportunitat a esportistes federats de conèixer les instal·lacions del CAR de Sant Cugat i realitzar una activitat física a les sales d’entrenament del recinte. 

Els clubs participants que han estat seleccionats per sorteig són: el Club Gimnàstic Olesa, el Club Esportiu TAGYM Vallirana, l’Anoia Club Gimnàstic, el Club Tennis Sabadell, el Gimnàstica Artística Santa Coloma Club Esportiu i l’Associació Esportiva Dinasty Union de Gimnàstica Artística, Rítmica i Cheerleading. 

El projecte ‘Obrim el CAR’ té la voluntat de tenir continuïtat en el temps amb la resta d’esports i desitgem que aquesta primera edició sigui la primera de moltes que vinguin en el futur!

Puja