Obertes les inscripcions al campus d'estiu de gimnàstica artística

Aquest mes de juliol torna el campus d’estiu de gimnàstica artística, una cita ineludible per a tots aquells nois i noies que volen passar una setmana de diversió i formació en un espai incomparable com són les sales d’entrenament del CAR de Sant Cugat.

La vuitena edició del campus se celebrarà del dilluns 24 de juliol al dissabte 29 de juliol i anirà de les 9:00 del matí fins a les 19:00 de la tarda. Durant aquestes jornades els infants realitzaran entrenaments gimnàstics per millorar les seves aptituds, tindran estones de piscina per refrescar-se i també sociabilitzaran amb els seus companys en tallers i activitats lúdiques.  

El campus ofereix dues modalitats en funció del tipus de règim al qual es vulguin acollir els infants participants.

La modalitat interna (A), amb pensió completa al CAR de Sant Cugat, té un cost de 610 euros. En aquest cas, els gimnastes han de ser majors de 12 anys (o que facin els 12 anys durant el 2023) i s’hauran de presentar a les instal·lacions del CAR de Sant Cugat el dilluns 24 de juliol a les 08:30 hores.

La modalitat mixta (B), amb esmorzar de mig matí, dinar i berenar al CAR de Sant Cugat, té un cost de 450 euros i és obert a gimnastes de qualsevol edat. En aquest cas, els infants s’hauran de presentar a les instal·lacions del CAR diàriament a les 8:50.

Per a qualsevol de les dues modalitats, caldrà recollir els gimnastes al CAR de Sant Cugat el dissabte 29 de juliol a les 13:00 hores.

Tots els gimnastes que comptin amb la seva llicència federativa en vigor estan convidats a participar al campus, sigui quina sigui la categoria a la qual competeixin. Si estàs interessat, no badis en inscriure’t perquè les places són limitades! Avui mateix hem obert les inscripcions i es tancaran el 16 de juny de 2023 o fins que s’exhaureixin les places.

Les inscripcions es realitzaran a través de la pàgina web de la Federació i per completar la reserva es podrà efectuar un únic pagament amb el total de l’import o dipositant una bestreta de 200 euros per fraccionar el total de l’import. En aquest segon cas, la diferència s’abonarà amb un segon pagament de 250 euros i un últim de 210 euros per a la modalitat A, mentre que per a la modalitat B s’haurà d’efectuar un segon pagament de 250 euros.

Si teniu qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb la Carme Garcia, directora de competicions i activitats de la Federació, a través del correu electrònic cgarcia@gimcat.com.

Puja