Diallo, bronze en paral·leles a l'Europeu

Thierno Diallo (Manresa, 2000) va penjar-se ahir la medalla de bronze a la final de paral·leles de l'Europeu de gimnàstica artística celebrat a Antalya (Turquia). El jove gimnasta de l'EGIBA, que ja havia quedat cinquè en la qualificació de paral·leles, va obtenir una puntuació de 14.733, només superat per l'ucraïnès Illia Kovtun (15.116) i el turc Ferhat Arican (14.933).

Per arrodonir la seva fantàstica actuació en un escenari internacional, Diallo també va aconseguir una meritòria desena posició (79.899), convertint-se en el gimnasta espanyol millor classificat en la categoria del concurs complet.

A més, Diallo també va tenir un paper clau en l'equip nacional, que va assolir una sisena plaça (243.629) on també va contribuir-hi el català Pau Jiménez (Girona, 2003), del Salt GC, amb un gran exercici de terra.

Petisco, onzena a la final all around

La catalana Alba Petisco (Sant Joan Despí, 2003), del CGE Moreres, va concloure la seva actuació a l'Europeu amb una valuosa onzena posició (51.099) 51,099 punts.a la final all around. Juntament amb Laia Font (Gironella, 2007), de l'EGIBA, van conduir a la selecció nacional femenina a finalitzar en vuitena posició per equips, garantint així la seva presència al Campionat del Món.99 punts) en la final del concurs complet, disputada dijous.

guit una valuosa desena plaça (79,899 punts) en la final del concurs complet, disputada dijous.guit una valuosa desena plaça (79,899 punts) en la final del concurs complet, disputada dijous.guit una valuosa desena plaça (79,899 punts) en la final del concurs complet, disputada dijous.

guit una valuosa desena plaça (79,899 punts) en la final del concurs complet, disputada dij