Doble medalla catalana a la DTB-Pokal de Stuttgart

La delegació catalana de gimnàstica artística masculina que va representar a la selecció nacional a la DTB-Pokal de Stuttgart va viure dissabte passat una jornada memorable. Eric Terres, del Salt Gimnàstic Club, es va alçar amb l’or a la final de terra en categoria júnior amb una puntuació de 13.233, mentre que Pau Jiménez, també del Salt Gimnàstic Club, va aconseguir el bronze a la final de terra en la categoria sènior amb una puntuació de 13.700.


Pau Jiménez al tercer graó del podi a la final de terra de la DTB-Pokal

Ambdós gimnastes també van participar a les finals de salts en les seves respectives categories: Terres va assolir el cinquè lloc amb una puntuació de 13.333 i Jiménez va quedar en sisena posició amb una puntuació de 13.176.

La delegació catalana que es va desplaçar a Stuttgart la van completar en categoria sènior Dietmart Reinhardt (Salt GC) i Jan Carreres (CG Sant Boi); en categoria júnior Gabriel Barris (Salt GC) i Enric Beltrán (Gràcia GC); i en gimnàstica artística femenina Marina Escudero (CGA Hospitalet) i Clàudia Torrent (AGA Vilassar). 

Puja