Font frega el podi a la Copa del Món de Cottbus

Laia Font (Gironella, 2007) ha conclòs la seva primera participació a una Copa del Món en categoria absoluta amb una meritòria quarta posició a la final de salt. L’exercici de Font va obtenir una puntuació mitjana de 12,816, quedant-se a tan sols a dues dècimes del podi. En el seu primer salt, la gimnasta del Club Egiba va aconseguir 13,133 punts amb una execució de dificultat, mentre que en el segon va assolir una puntuació de 12,500.

La jove gimnasta gironellenca també es va quedar un pas de la seva segona final amb un novè lloc a les classificatòries de terra, a només dues dècimes de la nota de tall que va marcar la seva companya de selecció Laura Casabuena i l’alemana Anna Lena König. Amb només 16 anys, Font ha estat una de les tres representants de l’equip nacional a la Copa del Món de Cottbus. L’altre gimnasta catalana convocada per la Real Federación Española de Gimnasia va ser Laia Masferrer (Girona, 2005), del Salt GC, que també va debutar a la competició amb una 18ena posició a les paral·leles asimètriques i una 12ena posició a barra.