La FCG habilitarà un espai online per seguir els resultats de les competicions en directe

La Federació Catalana de Gimnàstica (FCG) habilitarà per a aquesta temporada un espai a la seva pàgina web per poder seguir en directe els resultats de les competicions autonòmiques. Al marge dret de la pàgina web de la FCG hi haurà una pestanya de color groc anomenada “Consultar”, sota l’avanttítol de “Resultats en línia”, des d’on es redirigirà a l’usuari a una nova finestra on apareixeran els resultats de les competicions que s’estan celebrant en directe.

La nova plataforma entrarà en funcionament aquest mateix cap de setmana coincidint amb l’inici de la temporada. Així doncs, la 1a Fase d’Edat Escolar de gimnàstica artística femenina que se celebrarà a Hostalets de Balenyà i la 1a Fase Copa Catalana Base de gimnàstica rítmica que se celebrarà a Blanes seran les primeres competicions on es podran consultar els resultats en viu.

Aquesta és una eina que a tots ens fa molta il·lusió estrenar perquè donarà resposta a una de les demandes més reiterades per part de clubs, familiars i gimnastes, que és la de comptar amb una major immediatesa en la visualització dels resultats. No obstant això, com qualsevol sistema que s’implementa per primer cop, el funcionament d’aquest no està exempt d’incidències que puguin aparèixer, de manera que preguem comprensió a tota la comunitat de la gimnàstica en el període de familiarització amb aquesta nova tecnologia.  

La Federació estarà amatent a totes les millores que es puguin introduir i seguirà treballant per a incorporar totes aquelles noves eines que dotin d’una major professionalitat a la gimnàstica catalana.

Puja