Caula entrega 35 diplomes als gimnastes del CAR de Sant Cugat

La secretària general de l'Esport i l'Activitat Física, Anna Caula, i el president de la Federació Catalana de Gimnàstica, Xavier March, han visitat aquest matí les instal·lacions del CAR de Sant Cugat per a fer efectiva l’entrega de diplomes als 35 gimnastes becats per la Generalitat de Catalunya. L’acte també ha comptat amb la presència del director del CAR de Sant Cugat, Ramon Terrassa, i ha servit per a reconèixer als gimnastes que diàriament s’esforcen per maximitzar el seu talent amb el somni d’arribar a l’elit professional.

A les 11:15 hores Caula ha fet entrega dels diplomes als nou gimnastes de trampolí: Lea Asensio, Albert Cid, Xavier Fontanillas, Alejandro Laprida, Paula Solano, David Vega i Gloria Verdejo. En el cas de Robert Vilarasau i Desiree Valero, que no han pogut ser-hi presents, també se’ls ha fet arribar un diploma als seus entrenadors.
Seguidament, a les 11:30 hores, ha estat el torn dels 18 esportistes de gimnàstica artística, tant masculina com femenina: Gabriel Barris, Enric Beltran, Yaama Diedhiou, Elena Itxell Domínguez, Álvaro Giráldez, Pau Jiménez, Ares López, Kilian López, Ricard Martín, Hector Moraleja, Noa Muniesa, Ona Ollé, Aina Puig, Dietmart Reinhardt, Oriol Rifà, Paola Rivero, Eric Terrés i Carlota Tomàs.

Finalment, a les 12:00 hores, s’ha produït l’entrega de diplomes a les vuit esportistes de gimnàstica rítmica: Tatiana Deulofeu, Elna Fransoy, Mariona Martin, Ingrid Paloma, Paula Portes, Julia Puntos, Dariana Rodríguez i Aurica Tarleva.