COMUNICAT OFICIAL: GIMNÀSTICA RÍTMICA

La 2a Fase de la Copa Catalana Conjunts Tardor es reprendrà el diumenge 6 de novembre a Blanes

El tram final de la 2a Fase de la Copa Catalana Conjunts Tardor de gimnàstica rítmica va quedar ahir suspès a causa de la fosa d’un quadre elèctric que, de manera sobtada, va cremar uns plàstics del pavelló Nou Congost de Manresa. Els Bombers van rebre l’avís passades les sis de la tarda i en poc més d’una hora van finalitzar una intervenció en la qual no hi va haver ferits. Des de la Federació Catalana de Gimnàstica volem agrair la diligent actuació del Club Rítmica Manresa, que va permetre evacuar ordenadament a tots els assistents del recinte garantint la seva seguretat.

Els conjunts de les categories Sènior 4, Júnior 4 i Infantil 5 que no van poder ahir competir seran reubicats el proper diumenge 6 de novembre al pavelló Ciutat Esportiva de Blanes. Els gimnastes reprendran la competició per la tarda coincidint amb la finalització del Campionat de Catalunya Absolut de Conjunts N8 i el Campionat de Catalunya – Copa Base Individual N8. Així mateix, els gimnastes de la categoria Infantil 6 que els hi restava un aparell per completar el seu exercici també seran convocats per al diumenge 6 de novembre a Blanes.

L’entrada al Ciutat Esportiva de Blanes serà de franc per a aquells que prèviament acreditin, mitjançant un suport físic o digital, el seu tiquet d’accés a la competició d’aquest cap de setmana al Nou Congost de Manresa.

L’entrega de premis de les categories Sènior 6, Sènior 5 i Júnior 5 que ahir no es va poder celebrar es posposarà fins al diumenge 20 de novembre al Pavelló Municipal Els Saioners de Santa Coloma de Farners, coincidint amb el Campionat de Catalunya Conjunts Tardor N4, N5 i N6.

Puja