GR - Campionat d'Espanya Individual Femení, Masculí i Campionat d'Espanya d'Autonomies

Grans resultats de la delegació catalana al Campionat d'Espanya

Del 23 al 26 de juny ha tingut lloc a Ourense (Galícia) el Campionat d'Espanya Individual femení i Masculí i el Campionat d'Espanya d'Autonomies de la modalitat de Gimnàstica Rítmica.

La delegació Catalana portava participació en totes les categories.

A la competició per autonomies Catalunya va aconseguir dues medalles.
L'Equip català Sènior varen proclamar-se campiones d'Espanya amb 209.050 punts i l'equip Benjamí va obtenir la medalla de bronze amb 64.900 punts.
L'Equip Infantil va assolir la 4a posició amb 177.500 punts i els equips Aleví i Júnior es van classificar en 5a posició amb 167.300 i 191.750 punts respectivament.

En la competició Individual les nostres gimnastes sèniors van fer una brillant actuació alçant-se amb l'or en ambdues competicions. A la classificació Open la Maria Aspidova (76.300) del CR Blanes va guanyar la medalla d'or i la Jana Caballero (72.650) de l'AE Vilablareix la medalla de plata. En la classificació Nacional la Jana Caballero va proclamar-se Campiona d'Espanya.

La brillant actuació de la Jana va deixar-nos la seva participació a la final dels 3 aparells aconseguint la 2a posició a Cercle i Maces i una 4a posició a Cinta.

La Gisela Negre del CR Palafrugell va classificar-se per la final de Cercle on va obtenir la 8a posició.

En la Competició Masculina el Xavier Bautista de CR Sant Feliu va accedir a la final de la general de 1a categoria finalitzant en 8a posició amb 66.752 punts.

Volem felicitar a tots/es els/les gimnastes i clubs participants per aquests fantàstics resultats!