Bany de Medalles a l’Europeu de Trampolí

De l'1 al 5 de juny ha tingut lloc a Rimini (Itàlia) el Campionat d'Europa de Trampolí on la Selecció Espanyola ha firmat una competició històrica aconseguint un total de 7 medalles. 4 d'or i 3 de bronze.

En la Modalitat Olímpica de Trampolí la Marina Chavarria (CAT) junt amb les seves companyes d'equip Noemí Romero (CLM), Melania Rodriguez (GAL)  i Erika Sanz (CYL) van alçar-se amb la medalla d'Or, èxit sense precedents a la disciplina.
La Marina també va accedir a la semifinal individual en la modalitat individual on la Noemí Romero que s'entrena al Car de Sant Cugat amb els gimnastes becats de la selecció Catalana va aconseguir la 4a posició a tocar de la medalla de bronze.

En la categoria Sènior masculina el David Vega (CAT) va accedir a la final i va assolir una fantàstica 6a posició amb una nota de 57.400 punts millorant la 7a posició amb la qual havia accedit a la final. El Robert Vilarasau va signar una bona preliminar classificant-se per les semifinals i concloent en 25a posició.

En la modalitat de DMT sènior cal ressaltar la brillant actuació dels gimnastes Val·lisoletans David Franco i Andrés Martín que han obtingut doblet de medalles. Els dos gimnastes actualment s'entrenen al Car de Sant Cugat amb l'equip tècnic de la Federació Catalana.
David Franco va alçar-se amb els títols de campió d'Europa Masculí Individual i d'Equips junt amb els seus companys Carlos del Ser també Val·lisoletà i David Franco va alçar-se amb la medalla de bronze a la classificació individual.

L'equip sènior femení de DMT format per Erika Sanz (CYL), Alejandra Braña (GAL) i Melania Rodríguez (GAL) va aconseguir la medalla de Bronze en la final per equips.

Els més joves de la competició, la categoria júnior, van assolir 2 medalles més per la delegació espanyola a Rimini.
Mario Herreros (MAD) va ser bronze a la final individual de trampolí i Nuno Villafane (CYL) va proclamar-se campió d'Europa en la modalitat de DMT.

Volem felicitar a tots els/les gimnastes i tècnics/ques per aquesta brillant actuació que ens omple de joia i ens encoratja a somiar en gran de cara a la propera classificació olímpica.