“No és campió qui guanya, si no qui ho intenta”

L’Àngela Mora Abanderada de la gimnàstica inclusiva

“No és campió qui guanya, si no qui ho intenta”

 

Ahir Dimecres 2 de Març, va celebrar-se una recepció al Palau de la Generalitat a la gimnasta Àngela Mora.

L’Àngela es una gimnasta de 19 anys amb síndrome de Down del Club FEDAC Lleida que el passat mes de Setembre va participar al Campionat d’Espanya de gimnàstica artística completament inclosa dintre de les categories estipulades.

L’acte va  estar presidit per la Consellera de presidència Laura Vilagrà i va contar amb la presència de la Secretària general de l’Esport i l’Activitat física Anna Caula i el President de la Federació Catalana de Gimnàstica Xavier March.

Durant els parlaments de la recepció la Consellera va fer referència a la importància de la feina d’esportistes com l’Àngela que amb el seu esforç i superació son un estímul per donar més visibilitat a l’esport inclusiu i d’aquesta manera animar a altres persones amb discapacitat a iniciar-se i gaudir de l’esport.

El moment més emotiu de l’acte va ser quan l’Àngela acompanyada de la serva entrenadora Maribel Moncasi van fer els seus agraïments i van compartir amb tots els presents el seu lema, el missatge que des del club amb la feina que fan cada dia amb gimnastes com l’Àngela volen que arribi a tothom

“No és campió qui guanya, si no qui ho intenta”.

Puja