FCG
III Premis Inclusius de l'Esport Català

Dos clubs catalans guardonats  als III Premis Inclusius de l'Esport Català


?

El passat 1 de desembre els Clubs Rítmica Sitges Garraf i Club Esportiu Jeroni Moragas van ser guardonats  als III Premis Inclusius de l'Esport Català atorgat per la fundació Onat.


Les dues entitats fa anys que desenvolupen el projecte “gimnàstica sense barreres” que  l'esport a persones amb diversitat funcional, projecte que ha desenvolupat en el Nivell XI de les competicions de Copa Catalana.
Els Premis Inclusius de l'Esport Català volen posar en valor a aquest gran col·lectiu de persones que treballen per i per a la inclusió, i ho fan des d'un dels àmbits més eficaços per generar integració, l'esport.
Aquest projecte compta amb la col·laboració de la Secretària General de l'Esport i l'Activitat Física de la Generalitat de Catalunya, i el seu pla de suport a l'esport inclusiu. Va dirigit a incrementar el nombre d'esportistes amb capacitats diferents i a fomentar el teixit social i empresarial que promou activitats solidàries i inclusives, al voltant de l'esport.

A la gala vàren assistir el President de la FCG Xavier March junt amb les responsables del projecte Laura Pérez, Sara Suárez i  María José Montilla, així com membres de la Junta de les entitats. I el guardó va ser recollit per les gimnastes Laura Rodriguez, Júlia Salsas (CE Jeroni de Moragas) Aina Ramón,  Marina Povedano (CR Sitges Garraf).

Puja