FCG
VLADA NIKOLCHENKO GUANYA EL V TROFEU INTERNACIONAL CIUTAT DE BARCELONA

LA GIMNASTA VLADANIKOLCHENKO ES PROCLAMA CAMPIONA DEL V TROFEU INTERNACIONAL CIUTAT DE BARCELONA – VI COPA INTERNACIONAL DE CATALUNYA DE GIMNÀSTICA RITMICA DELECTANT A TOT EL PÚBLIC AMB ELS SEUS EXERCICIS

La gimnasta VladaNikolchenko d'Ucraïna s'ha proclamat campiona del V Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona – VI Copa Internacional de Catalunya de gimnàstica rítmica que s'ha celebrat aquest dissabte 23 de novembre en el CEMOlímpics de la Vall d'Hebron. Han completat el podi BoryanaKaleyn de Bulgària i Anna Kamenshchicova.
Les gimnastes catalanes que han representat a Espanya, Natalia Garcia ha realitzat una gran competició i ha aconseguit el bronze en cèrcol i pilota i la quarta posició en la general, i Elisa Pérez ha quedat en desena posició mostrant que té una gran projecció.
El públic que omplia tot el pavelló ha pogut gaudir del gran nivell de les participants que han fet vibrar a tots i totes els/les assistents. Una gran part del públic han estat gimnastes de diferents clubs de tota Catalunya que ha acollit amb gran entusiasme i afecte a totes les gimnastes i especialment a les nostres, Natalia Garcia i Elisa Perez.
Durant la competició s'ha pogut gaudir de la inauguració del CG Catalunya al costat del CorTurull com de les exhibicions de Xavier Baptista campió de Espanya infantil de gimnàstica rítmica masculina i Marc Salvador campió d'Espanya en mans lliures de la categoria aleví i el conjunt de gimnàstica rítmica inclusiva que ens han fet emocionar-nos a tots amb els seus exercicis.
Les autoritats presents Xavier March, president de la Federació Catalana de Gimnàstica, Pere Vila, representant territorial de Barcelona de SGE, Susana Closa, gerent del Institut Barcelona Esports, Ignacio Marrón, secretari general de la Real Federació Espanyola, Brega Ros presidenta de la Federació de gimnàstica de Rioja i Joan Bosch, gerent de la Federació Catalana de Gimnàstica han fet lliurament dels premis i de les medalles.

Puja