FCG
AGENDA DE COMPETICIONS DEL 17 I 18 DE MARÇ

Aquest cap de setmana tenim competicions de tres modalitats diferents: artística femenina, rítmica i aeròbica a Manresa, Vilablareix i Segur de Calafell!

El dissabte 17 de març a partir de les 08:15h us esperem a Manresa per a celebrar la 2ª Fase de Base i d'Edat Escolar Nivell E - individual i equips - de Gimnàstica Artística Femenina. A la competició, que estarà organitzada per la Federació amb la col·laboració del Club Egiba, participaran un total de 1097 gimnastes de més de 40 clubs d'arreu del territori català. És degut al gran nombre de participants que la competició s'allargarà fins la tarda de diumenge.

El diumenge 18 al Pavelló d'Esports de Vilablareix (Girona) tenim una cita amb la rítmica per a celebrar la 2ª Fase de Copa Catalana Individual Nivell VI i la 3ª Fase de Copa Catalana Individual Nivells VIII-IX-X. En aquesta competició que organitza la Federació Catalana de Gimnàstica amb la col·laboració de l'Associació Esportiva Vilablareix, participaran un total de 148 gimnastes de 25 clubs de gimnàstica rítmica catalans.

També el diumenge la Gimnàstica Aeròbica es donarà cita a Segur de Calafell (Tarragona) per a celebrar la 2ª Fase de CCEE i de Copa Catalana al Pavelló Jaume Vilamajó. En aquesta competició que organitzarà la Federació amb la col·laboració del CG Calafell, participaran uns 200 gimnastes de 7 clubs diferents.

Moltíssima sort a tots/es els/les gimnastes i clubs! Recordeu: ens veiem a Manresa, Vilablareix i Segur de Calafell!

Més informació i detall d'horaris a la nostra web, dins l'apartat calendari.

Puja