FCG
CELEBRAT EL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS DE GAF A SALT

Diumenge passat dia 26 de novembre es va celebrar a Salt el Campionat de Catalunya de Clubs de Gimnàstica Artística Femenina.

Pel que fa els resultats, que els podeu trobar penjats a la nostra web, el CG TERRASSA es va proclamar campió de Catalunya a la màxima categoria (nivell VO 9-10) amb un equip format per les gimnastes Clara Navarro, Marta Sánchez i Claudia Villalba, totes tres al pla de tecnificació de la Federació al CAR de Sant Cugat. Aquestes gimnastes van rebre el Trofeu del CCE per part del Representant Territorial de l'Esport a Girona, Sr. Josep Pujols, i la medalla de la UFEC de mans del nostre President Xavier March. Al CG Terrassa el va seguir al podi el CN GRANOLLERS amb un equip format per les gimnastes Marisol Pérez, Berta Pujadas i Lluna Casanova i el bronze va ser per l'amfitrió, el SALT GC, amb un equip format per les gimnastes Marina González, Bonnie Godino, Laura Mora, Laia Nogué i Aida Valencia.

A la competició van participar un total de 90 gimnastes aproximadament de 6 clubs diferents d'arreu de Catalunya i es va allargar durant tot el diumenge.

Podeu trobar a la nostra pàgina oficial de Facebook l'àlbum de fotografies de la competició.

Puja