FCG
AGENDA DE COMPETICIONS DEL 20 i 21 DE MAIG

Aquest cap de setmana tenim dissabte de rítmica a Lleida amb la Fase Final de CCEE Individual i Conjunts de Gimnàstica Rítmica. A la competició, participaran un total de 334 gimnastes i la competició, organitzada per la FCG amb la col·laboració del Club Patricia, es celebrarà al Pavelló Onze de Setembre de Lleida a partir de les 09:00h.

Diumenge 21 tenim diverses competicions de diverses modalitats:

- Gimnàstica Artística Masculina: la 3ª Fase de Copa Catalana individual i equips es celebrarà al Poliesportiu La Parellada de St. Boi durant tot el dia de dissabte ja que participen un total de 327 gimnastes. Gracies CG Sant Boi per tota la vostra col·laboració!

- Gimnàstica Aeròbica: El Pavelló Municipal Els Joncs de Cunit acollirà diumenge a partir de les 09:30h la Fase Final de Copa Catalana i de CCEE on participaran un total de quasi bé 150 gimnastes. El CG Calafell és en aquest cas el nostre club col·laborador.

- Gimnàstica Rítmica:Campionat de Catalunya d'equips de Nivells VIII-IX-X (Classificatori Copa Espanya de Conjunts) al Pavelló Martí Cano de Lleida. Organitzarà la competició la FCG amb la col·laboració del Sicoris Club de Lleida i participaran 37 gimnastes de diversos clubs d'arreu de Catalunya.

Si voleu més informació d'horaris, no dubteu en entrar a la nostra web www.gimcat.com i anar a l'apartat Calendari. Molta sort a tots els gimnastes participants! Us hi esperem!

Puja