Resultats del 46è Campionat el Mon de Gimnàstica Artística masculina i femenina.

Aquest darrer diumenge ha finalitzat, a Glasgow (Escòcia), el 46è Campionat el Món de Gimnàstica Artística masculina i femenina.

Van obrir la competició les gimnastes femenines però sense gaire sort, ja que no van poder classificar-se per a la disputa del preolímpic de Rio de Janeiro 2016. A l'equip estatal hi havia dues gimnastes catalanes, la Nora Fernández del Salt Gimnàstic Club i la Paula Raya de l'Associació Esportiva Pasifae. Per ambdues gimnastes es tracta de la primera vegada que participen en un mundial. Això els hi servirà d'experiència per a properes competicions.

Per la seva part l'equip masculí, ha obtingut la classificació pel proper preolímpic en finalitzar la competició en 12 posició. En l'àmbit individual, el gimnasta RaderleyZapata va obtenir la 3a millor nota de terra i a la final va poder mantenir aquesta posició obtinguin la medalla de bronze. També formava part de l'equip espanyol en Rubén López, gimnasta català del Club Gimnàstic Sant Boi, que ha sigut finalista en la competició All-Round aconseguint una brillant la 19a posició. Moltes felicitats tant per en Raderley com pel Rubén per la seva brillant actuació.

Des de la Federació Catalana de Gimnàstica volem felicitar a tots els gimnastes i els encoratgem a seguir treballant.