RESULTATS DEL CAMPIONAT DEL MÓN DE GIMNÀSTICA RÍTMICA

El passat cap de setmana es va celebrar a la localitat alemanya de Stuttgart el Campionat del Món de Gimnàstica Rítmica on va participar la nostra gimnasta; Natalia Garcia. La gimnasta entrenada per Iratxe  Aurrekoetxea, no va poder accedir la fase final en classificar-se en 32a posició amb una puntuació total de 49.698 punts.

Per la seva part Carolina Rodríguez va realitzar una excel·lent actuació classificant-se en 9a posició final i alhora va atorgar a Espanya una plaça per als propers Jocs Olímpics que se celebraran a Rio de Janeiro l'any 2016.

També cal destacar la medalla de bronze aconseguida pel conjunt format per Alejandra  Quereda, Sandra Aguilar, Elena López, Lourdes Mohedanoi Artemi Gavezou que també els hi garanteix plaça per als Jocs Olímpics.

Des de la Federació Catalana de Gimnàstica volem felicitar els èxits tant de la Carolina Rodríguez com del conjunt espanyol i encoratjar a Natalia Garcia a seguir treballant per tal d'assolir els objectius que cada cop són més a prop.