Bronze per a Sergio Kovacs a la final de salt de l'Europeu júnior

Sergio David Kovacs ha aconseguit aquest cap de setmana la medalla de bronze a la final de salt de l'Europeu de Rimini en categoria júnior. Aquest ha estat l'èxit més destacat d'una competició on els gimnastes catalans han realitzat un bon paper arribant a un total de set finals individuals i dos per equips.

En categoria sènior, l'equip espanyol va concloure ahir la seva participació amb un cinquè lloc a la classificació general per equips on Joel Plata va contribuir amb la seva puntuació a terra, cavall amb arcs, anelles i barra, mentre que Thierno Diallo va aportar sumant a cavall amb arcs i paral·leles. En la parcel·la individual, el gimnasta del CG Sant Boi va acabar vuitè a la final de barra amb una puntuació de 13.366, mentre que el gimnasta del CG Egiba va finalitzar també en vuitena posició a la final de paral·leles amb 12.900 punts. A més, Plata va assolir l'onzena posició a l'All Around.

En categoria júnior, a banda de la medalla de Kovacs, el gimnasta del CG Sant Boi va disputar la final individual d'All-Around concloent en dotzena posició (77.265) i va aconseguir una meritòria cinquena posició a la final d'anelles. Per la seva part, Álvaro Giráldez va realitzar un gran competició que li va permetre acabar en vuitena posició (77.631) a la final individual All-Around. Així mateix, el gimnasta del CG Egiba va disputar també la final de barra on va aconseguir la vuitena posició. En darrer lloc, Gabriel Barris no va classificar per cap final però si va sumar, des d'anelles i salt, al sisè lloc per equips que va obtenir la selecció espanyola júnior a la final per equips.