FCG
AGENDA DE COMPETICIONS DEL 11 I 12 DE MAIG

Cap de setmana de Gimnàstica Rítmica i Trampolí!

El dissabte 11 de maig a partir de les 10:00h ens trobarem al Pavelló Municipal de Gurb per a celebrar la Fase Final de CCEE, nivells II i III  individual i conjunts, de Gimnàstica Rítmica. En aquesta competició, organitzada per la la Federació Catalana de Gimnàstica amb la col·laboració de l'Unió Esportiva de Gurb, participaran un total de 276 gimnastes.

Doble sessió de rítmica aquesta setmana ja que diumenge viurem a Blanes el Campionat de Catalunya Individual Masculí i Femení de Nivell VIII i la 2ª Fase del Classificatori de Copa Espanya Conjunts (totes les categories) de Gimnàstica Rítmica. Un total de 83 gimnastes participaran en aquestes competicions, que estaran organitzades per la Federació Catalana de Gimnàstica amb la col·laboració del Club Rítmica Blanes.

També diumenge però a Barcelona, gaudirem dels millors salts al Esportiu Municipal la Verneda, on celebrarem la 3ª Fase de Copa Catalana individual, equips i open de Trampolí. En aquesta competició, organitzada per la Federació Catalana de Gimnàstica amb la col·laboració de l'Associació Sant Martí Esport, participaran 72 gimnastes de diferents clubs d'arreu de Catalunya.

Podeu trobar més informació i detall d'horaris a la nostra web, dins l'apartat Calendari.

Molta sort a tots/es els/les participants! Us hi esperem!

Puja