FCG
EXEMPLE D'INTEGRACIÓ A LA 2ª FASE DE COPA CATALANA DE GAF

Aquest cap de setmana la Pia, la Marta i l'Àngela, tres gimnastes amb discapacitat intel·lectual, han donat el tret de sortida i han demostrat que qualsevol gimnasta pot participar en competicions oficials de la nostra Federació. Elles han obert les portes per tal que des dels clubs que ja estan treballant amb gimnastes discapacitats/des puguin inscriure a les seves gimnastes a les nostres competicions.

Va ser a la Segona Fase de la Copa Catalunya, celebrada a Salt i organitzada conjuntament amb la Federació pel Salt Gimnàstic Club. La Pia Arumí del Club Gimnàstic Osona, va  fer-ho dissabte a la categoria B•4 i la Marta Jové i l'Àngela Mora del Club FEDAC Lleida el diumenge a la categoria C•3. A partir d'avui cal fer una valoració perquè per la pròxima fase puguem veure un increment de gimnastes participants.

Volem donar les gràcies a la bona feina que s'està fent des dels clubs catalans, ja que a part dels que van participar a Catalunya hi ha més clubs implicats en la formació gimnàstica de nois i noies amb discapacitat, i, sobretot, felicitar als clubs pioners amb les seves tècniques al front el Club Gimnàstic Osona de Vic i al Club FEDACLleida!

Puja