FCG
AGENDA DE COMPETICIONS DEL 23 i 24 DE MARÇ

Cap de setmana de Gimnàstica Artística Femenina, Rítmica i Trampolí!

El proper dissabte dia 23 de març ens trobarem al Pavelló Municipal de Gimnàstica de Salt on 850 gimnastes participaran a la 2ª Fase d'Edat Escolar de Gimnàstica Artística Femenina. La competició estarà organitzada per la Federació Catalana de Gimnàstica amb la col·laboració del Salt Gimnàstic Club i s'allargarà fins al migdia de diumenge 24.

També dissabte però a Lloret de Mar, la gimnàstica rítmica té una cita al Pavelló Municipal de Lloret on unes 250 gimnastes i 20 conjunts competiran a la 2ª Fase de Copa Catalana Individual de Nivell VII i 2ª Fase de Conjunts Nivell VII. La competició estarà organitzada per la Federació Catalana de Gimnàstica amb la col·laboració de l'Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret Club Esportiu.

Finalment, el diumenge 24 a les instal·lacions de l'Esportiu Municipal La Verneda celebrarem la 2ª Fase de Copa Catalana de Trampolí, organitzada per la Federació Catalana de Gimnàstica amb la col·laboració de l'Associació Sant Martí Esport, on 80 gimnastes de diversos clubs d'arreu de Catalunya hi participaran.  

Podeu trobar més informació detallada, ordre de pas i horaris a la nostra web, dins l'apartat Calendari.

Molta sort a tots/es els/les participants! Us esperem a Salt, Lloret i Barcelona per gaudir de la millor gimnàstica!

Puja