FCG
CAMPIONAT DE CATALUNYA DE GIMNÀSTICA ARTÍSTICA, AQUEST CAP DE SETMANA A VIC

Últimes competicions de la temporada i arriba l'esperat Campionat de Catalunya de Gimnàstica Artística Femenina i masculina!

Dissabte 30 de juny ens trobarem al Pavelló Castell d'en Planes de Vic per a celebrar el Campionat de Catalunya de Gimnàstica Artística Femenina, i, diumenge dia 1 de juliol al mateix Pavelló, celebrarem el Campionat de Catalunya de Gimnàstica Artística Masculina.

En el Campionat de Catalunya de la modalitat de femenina participaran un total de 285 gimnastes de 40 clubs d'arreu de Catalunya i al de masculina 306 gimnastes de 20 clubs diferents. Ambdues competicions estaran organitzades per la Federació Catalana de Gimnàstica amb la col·laboració del Club Gimnàstic Osona.

Les autoritats presents faran entrega del Trofeu de la Secretaria General de l'Esport i les medalles de la UFEC als nous Campions de Catalunya.

També diumenge encetarem el mes de juliol amb l'última competició de la temporada de Trampolí a les instal·lacions de l'Esportiu Municipal La Verneda per a celebrar la 4ª Fase de Copa Catalana, on participaran un total de 65 gimnastes de 7 clubs diferents.

Podeu trobar més informació i ordres de pas a la nostra web, dins l'apartat calendari. Us anirem informant aquest cap de setmana de tots els resultats a les nostres xarxes socials!

Puja