FCG
2015 l'any de l'Internacional de Gimnàstica Rítmica

JA ESTEM A 2015…….., L’ANY DE L’INTERNACIONAL DEGIMNÀSTICA RÍTMICA, amb el

III TROFEU INTERNACIONAL CIUTAT DE BARCELONA –IV COPA INTERNACIONAL DE CATALUNYA

Encara amb el record del Memorial Blume 2014, la Federació Catalana de Gimnàstica ja està treballant per l’Internacional de Rítmica 2015, enguany tindrà lloc el dissabte 14 de març al Centre Esportiu Municipal Olímpics de la Vall d’Hebron, aquesta instal·lació  que és tot un referent per a la gimnàstica catalana i on ens reben amb els braços oberts donant-nos tota mena de facilitats per l’ organització dels nostres esdeveniments.

Com ja és tradició, hem convidat a les millors gimnastes mundials, per Rússia, YANA KUDRYAVTSEVA, d’Ucraïna, GANNA RIZATDINOVA, per Korea, SON YEON JAE, de Bielorrùsia, MELITINA STANIOUTA, d’Israel, NETA RIVKIN, de l’Azerbaijan, MARINA DURUNDA, per França, KSENIYA MUSTAFAEVA, per Espanya, NATALIA GARCIA (fotografia de l'internacional de 2013), etc. Restem a l’espera de les confirmacions de participació de les quals us anirem informant, i de com adquirir les localitats.

Igual que en altres modalitats aquest Trofeu ha de ser la festa de la GIMNÀSTICA RÍTMICA on totes les gimnastes puguin gaudir del més alt nivell de la gimnàstica rítmica mundial.

US RECOMANEM QUE RESERVEU AQUESTA DATA: DISSABTE 14 DE MARÇ 2015 (tarda), CEM OLÍMPICS DE LA VALL D’HEBRON- BARCELONA

I aprofitant aquest esdeveniment, diumenge 15 de març pel matí tindrà lloc al mateix pavelló el Campionat de Catalunya de nivell VII en categories pre-benjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet, i juvenil -fase classificatòria per a l’estatal de Base-, juntament amb la 1ª Fase de Copa Catalana individual nivell VII sènior i nivells VIII-IX-X benjamí, aleví, infantil, júnior, sènior i primera.

Puja