Els gimnastes Catalans sumen 11 medalles al 5è Comegym de Gimnàstica Artística

Laia Font, Mar Guardiet, Ona Sanchez i Alvaro Giraldez van participar convocats per la Real Federació espanyola de Gimnàstica al darrer Comegym que va tenir lloc del 2 al 4 de juny a Mersin, Turquia.


La selecció femenina espanyola conformada íntegrament per gimnastes Catalanes va assolir la segona posició en la classificació per equips darrere de la selecció italiana qui va alçar-se amb la competició.
En la competició All Around la Laia va aconseguir la medalla de Bronze i la Mar i l'Ona van quedar en 4a i 6a posició respectivament.
A les finals per aparells on accedien 6 gimnastes amb una única representació per país la Laia va alçar-se amb 3 medalles, plata a paral·leles i bronze als aparells de terra i barra. Tanmateix, l'Ona va obtenir la segona posició a Poltre.

En la competició masculina la selecció espanyola estava conformada pel gimnasta català Alvaro Giraldez el madrileny Pablo Ruiz i el sevillà Daniel Carrion que van assolir la segona posició en la classificació per equips darrere de la selecció Francesa.
L'Alvaro va signar una fantàstica competició quedant en 5a posició en la classificació All Around. Competició liderada pel gimnasta espanyol Daniel Carrión qui va alçar-se amb la medalla d'or.
En la final per aparells Espanya va tenir representació en tots els aparells i van aconseguir un total de 4 medalles. L'Alvaro va fer-se amb la medalla de plata a la final de barra fixa, i el Daniel va ser or a Terra i bronze a poltre i paral·leles.


Volem felicitar a gimnastes i tècnics per aquests excel·lents resultats que confirmen la bona preparació dels/les gimnastes de cara a les properes fites internacionals.

Puja