Robert Vilarasau primer gimnasta en fer dos quàdruples

IMPRESSIONANT CONNEXIÓ D'ELEMENTS DEL ROBERT VILARASAU

El gimnasta del CG Egiba que entrena al CAR de Sant Cugat ha fet un record mundial durant un entrenament realitzant 2 elements quàdruples seguits.

Aquesta connexió d'elements és de màxima dificultat i no hi ha constància que ningú ho hagi aconseguit abans. Perquè quedi establert com a record mundial la proesa s'ha de realitzar en competició.

Serà el Robert el primer gimnasta al món en fer-ho...?

Aquest no ha estat l'únic èxit que ens ha portat la disciplina de Trampolí aquesta temporada.

Aquest any L'equip masculí de trampolí ha fet història al mundial classificant-se a la final per equips en la modalitat olímpica de trampolí

Del 18/11/2021 - 21/11/2021 va tenir lloc a Bakú (Azerbaidjan) el 35è Campionat del món en categoria Absoluta de la modalitat de trampolí on 3 gimnastes catalans formaven part de la delegació espanyola.

L'equip masculí format pels catalans David Vega, Robert Vilarasau i els gimnastes madrilenys Jorge Martín i Raül Sánchez va obtenir per primera vegada en la història la classificació per la final d'equips a la modalitat de trampolí (especialitat olímpica)

La classificació a la final s'obté de la suma de les notes dels tres millors exercicis obligatoris i els tres millors exercicis lliures dels gimnastes de l'equip. La selecció espanyola va obtenir 320.845 punts a la fase classificatòria que va estar liderada per l'equip Bielorús (335.70 punts a la ronda classificatòria) equip que finalment va alçar-se amb el títol de campions del món, seguits per Japó i Rússia.

Tanmateix, Vega i Vilarasau van aconseguir l'accés a la semifinal individual obtenint el 16è i 19è lloc respectivament.

TOTS AQUESTS ÈXITS AUGURAN UN MOLT BON 2022!