GR-CAMPIONAT ABSOLUT MASC-COPA ESPANYA-NACIONAL BASE-CONJUNT BASE - LIGA IBERDROLA

Del 15 al 22 de novembre s’ha celebrat al Centro Colonial Sport (València) les següents competicions estatals on hem tingut representació catalana i bons resultats tot i les circumstàncies d’aquesta temporada.

Va iniciar-se la setmana de competicions amb el Campionat d’Espanya masculí i la Copa Espanya masculina.

En quant al Campionat absolut individual destacar a la categoria Infantil al Xavier Bautista del CR Sant Feliu que s’ha proclamat campió d’Espanya a més d’aconseguir ser primer als 3 aparells que participava corda-maces i cinta.

A la categoria júnior hi ha va participar l’Ivan Humanes del CR Sant Feliu que va queda 4rt als aparells de corda, maces i cinta i també a la general.

A la categoria sènior, Angel Dario Rodriguez del Club Kalos-Tgna va ser 2n a la general, 2n a pilota, 3r a cèrcol i 5è a cinta.

A primera categoria va competir Gerard Lopez del CER Mediterrània, va ser 2n a la general, 1r a corda, 2n a cèrcol, 3r a pilota i 2n a cinta.

L’equip masculí que va representar a Catalunya a la Copa Espanya van ser en Xavier Bautista, Gerard Lopez i Angel Dario Rodriguez  i van aconseguir el 2n lloc.

A destacar que aquests gimnastes tan sols van poder fer un control al mes de febrer i des de llavors no havien tornat a un tapís. Des de la FCG la nostra més sincera enhorabona!

Un cop acabat el campionat masculí va donar inici el Campionat Nacional Base individual. Aquestes gimnastes van realitzar la seva última competició a inicis de març tot just abans del confinament. Destaquem:

Categoria Prebenjamí mans lliures:Alma Martina del CR Viladecans va ser 25a classificada.

Categoria Benjamí mans lliures: primera gimnasta catalana classificada l' Ada Roca de l'AE Vilablareix que va quedar en 18a posició.

Categoria Aleví 2010 cèrcol: 17a classificada Georgina Unyó – AE Vilablareix primera gimnasta catalana d’aquesta categoria.

Categoria Aleví 2009 cèrcol: Dara Dimova – Club Vitry 10a classificada de 101 gimnastes.

Categoria Infantil 2008 pilota: destaquem a la Gina Castelltort de l'Igualada CG Aula que va ser la 26a classificada, primera gimnasta catalana en aquesta categoria.

Categoria Infantil 2007 pilota: Nou Rouze – AE Vilablareix, 3a classificada. A més destaquem a la Noa Manzanares del CR Vallesà Cardedeu, 10a classificada i l’Ainara Dominguez del CR Girona 11a classificada. Totes elles van fer un gran paper en una categoria on hi van participar 94 gimnastes.

Categoria Cadet 2006 cèrcol: 1a posició per la Gisela Berzosa de l’AE Rítmica Prat CB. Va aconseguir el títol de campiona nacional base entre 88 participants.

Categoria Cadet 2005 cèrcol: destaquem la 16a posició de la Martina Mendoza de l’AE Rítmica Prat CB entre 87 gimnastes.

Categoria Juvenil 04 – 03 maces: destaquem a les dues gimnastes del CG Catalunya que han quedat entre les 15 primeres de 127 gimnastes, Núria Muñoz i Laia Alsina.

Categoria Juvenil maces: 11a Paula Perez del CR Viladecans i en 14a posició Marta Guerra del CER Pratenc.

Seguidament es celebrar el Campionat Nacional Copa Base Conjunts.  En aquesta competició no es van aconseguir medalles però si bones classificacions con l’AE Pare Manyanet, 8è a la categoria benjamí, l’AE Vilablareix 7è a la categoria aleví i el CR Manresa, 6è a la categoria juvenil.

La setmana intensa de competicions nacionals gimnàstica de rítmica va finalitzar amb la 2a fase de la Liga Iberdrola.

A 3a divisió van competir el clubs CR Blanes que va quedar en 4a posició, el CE Barnarítmica 10a posició i el CGR Cerdanyola que va quedar en 13a posició. A més, en aquesta competició van aconseguir medalles Maria Aspidova del CR Blanes, 2a a mans lliures i Alina Tarleva del CGR Cerdanyola 1a a maces i 3a cinta.

A la categoria de primera divisió va competir l’únic club català actualment, el CG Catalunya que va finalitzar 13è.

Felicitar a tots i a totes les gimnastes participants, tècnics/ques i clubs per la gran feina feta aquesta temporada tan complicada!