FCG
AGENDA DE COMPETICIONS 18 i 19 DE MAIG

Tercer cap de setmana de maig amb competicions de Gimnàstica Artística Femenina i Masculina i Gimnàstica Aeròbica!

Dissabte 18 celebrarem al Pavelló Castell d'en Planes de Vic la 3ª Fase de Base i Via Olímpica de Gimnàstica Artística Femenina, on participaran un total de 356 gimnastes d'arreu del territori català. La competició, que finalitzarà diumenge dia 19, estarà organitzada per la Federació Catalana de Gimnàstica amb la col·laboració del Club Gimnàstic Osona.

També dissabte tenim més gimnàstica artística! Els millors gimnastes es reuniran a Salt per a competir a la 3ª Fase de Copa Catalana, individual i equips, de Gimnàstica Artística Masculina. Gairebé 300 gimnastes participaran en aquesta competició, organitzada per la Federació Catalana de Gimnàstica amb la col·laboració del Salt Gimnàstic Club.

Per acabar, diumenge dia 19 a Cunit la Gimnàstica Aeròbica té una cita per a celebrar la Fase Final de CCEE i Copa Catalana, on participaran quasi 100 gimnastes de diversos clubs catalans. La competició, estarà organitzada per la Federació Catalana de Gimnàstica amb la col·laboració del Club Gimnàstica Calafell.

Podeu trobar més informació i horaris a la nostra web, dins l'apartat Calendari.

Us esperem a tots a Salt, Vic i Cunit!

Puja