FCG
Diana Varinska (Ucraïna) i Artur Dalaloyan (Rússia) campions del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona - 39è Memorial Joaquim Blume

UN MEMORIAL BLUME AMB GRAN NIVELL

Diana Varinska (Ucraïna) i Artur Dalaloyan (Rússia) guanyen el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona - 39è Memorial Joaquim Blume de Gimnàstica Artística Masculina i Artística Femenina, celebrat al Centre Esportiu Municipal “Olímpics” Vall d’Hebron de Barcelona amb un aforament total de públic. Diana Varinska primera amb una nota final de 53,900 marcant diferència amb la segona classificada la hungara Zsofia Kovacs amb 52,750 punts i en tercer lloc la russa Angela Simakova amb 51,750. A artística masculina, el rus Artur Dalolayan guanya el Memorial amb un total de 85,250 punts, seguit pel japonès Kazuma Kaya amb 85,050, i l'espanyol Nestor Abad amb 81,900.

Durant la competició hi ha hagut diverses exhibicions: de trampolí amb els gimnastes que entrenen al CAR de St. Cugat en aquesta modalitat, d'aerodance i d'aeròbic per part dels clubs INGYM Hospitalet i CG Calafell i de quatre gimnastes amb discapacitats intel·lectuals dels clubs Egiba de Manresa i FEDAC Lleida.

El lliurament de premis ha estat presidit per les autoritats presents, Gerard Figueras, secretari general de l’Esport, Daniel Laga de la Diputació de Barcelona, Jordi Sans de la UFEC i Xavier March, president de la Federació Catalana de Gimnàstica; les àmfores dels premis Ciutat de Barcelona han estat lliurades, per Marta Carranza, Comissionada d'Esports de l’Ajuntament de Barcelona.

El nombrós públic present ha gaudit d’un gran espectacle, 11 gimnastes femenines i 11 gimnastes masculins, aplaudint els exercicis més impactants i les actuacions dels gimnastes de Catalunya, Joel Plata (Club Gimnàstic Sant Boi), Thierno Boubacar (Egiba) i Daniel Mendieta (CG Osona) i Laura Bechdejú (Salt Gimnàstic Club) i Violeta Sánchez (CGA L'Hospitalet). Així com les júniors Alba Petisco (CGA Esplugues Les Moreres) i Claudia Villalba (CG Terrassa), que han participat fora de concurs.

Volem transmetre el nostre recolzament al gimnasta Rubén López, lesionat durant l'entrenament previ.

Un Memorial Blume d’alt nivell!

Una vegada més GRÀCIES A TOTHOM!

Puja