FCG
EL RUS ARTUR DALALOYAN I EL JAPONÉS KAZUMA KAYA ESTARAN PRESENTS AL MEMORIAL BLUME

Ens trobem a menys d'un mes de la celebració del XXXIX Memorial Joaquim Blume - Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona i ja podem confirmar la majoria dels noms dels gimnastes participants.

A Gimnàstica Artística Masculina, cal destacar la presència del rus Artur Dalaloyan, Campió del Món Individual i plata per equips al Campionat del Món de Doha 2018. També del japonès Kazuma Kaya, entre d'altres, bronze per equips i 6è al all-around individual al mateix mundial. A masculina també participaran les delegacions d'Espanya, Xina, Gran Bretanya, Itàlia, Puerto Rico i Ucraïna.

Pel que fa a la modalitat femenina, confirmada ja presència de la gimnasta hongaresa Zsofia Kovacs, de la gimnasta israeliana Meitar Lavy i de la Suïssa Ilaria Kaeslin, totes elles participants amb els seus equips nacionals al Mundial de Doha 2018.

Apassionats de la gimnàstica, ens trobem el dia 1 de desembre a la tarda al Pavelló Esportiu Municipal "Olímpics" de la Vall d'Hebron!

Us recordem que les entrades han sortit avui, dijous dia 8, a la venda en exclusiva a la web www.ticketea.com i ja s'estan quasi esgotant, afanya't si encara no tens la teva!

Puja