FCG
INFORMACIÓ VENDA D'ENTRADES I MÉS CONFIRMACIONS AL MEMORIAL BLUME

Amants de la gimnàstica! El dia 1 de desembre podreu tornar a gaudir de la millor gimnàstica artística masculina i femenina al Pavelló Olímpics de la Vall d'Hebron amb el XXXIX Memorial Joaquim Blume, que esperem omplir com a la darrera edició.

La gimnàstica del més alt nivell tornarà a Barcelona,  ja han confirmat la seva participació l'actual campió Olímpic de paral·leles i sots campió del concurs complet OLEG VERNIAIEV (Ucraïna) i la guanyadora dels Jocs del Mediterrani  2018, l'italiana LARA MORI. També han confirmat la seva participació Xina, Japó, Rússia, Portugal, Hongria, Israel, Gran Bretanya, Puerto Rico, Suïssa i Espanya, amb la presència de gimnastes catalans com Laura Bechdejú, Andrea Carmona, Violeta Sánchez, Rubén Lopez, Thierno Boubacar, actual campió de Catalunya, Daniel Mendieta, i Joel Plata. També participaran l'actual Campió d'Espanya Néstor Abad i el mallorquí Nicolau Mir. Durant el Trofeu  gaudirem també de diverses exhibicions.

Enguany per adquirir les entrades s'haurà de fer telemàticament a partir del dia 8 de novembre a les 12:00h i es posarà a la venda la totalitat de l'aforament a la plataforma on-line TICKETEA (www.ticketea.com) a partir de la data i hora esmentada. Totes elles seran numerades.

Puja