FCG
CAMPIONAT DE CATALUNYA DE GIMNÀSTICA AERÒBICA

El passat diumenge dia 8 d'abril es va celebrar a Segur de Calafell el Campionat de Catalunya de Gimnàstica Aeròbica.

El Campionat, que va estar organitzat per la Federació Catalana de Gimnàstica amb la col·laboració del Club Gimnàstica Calafell, va acollir a 200 gimnastes d'un total de set clubs d'arreu del territori català.

A la categoria absoluta, es va proclamar Campió de Catalunya individual masculí el gimnasta Daniel Roig (CG La Mina - Gervasio Deferr), seguit al podi del seu company de club Sergio Avellaneda. Pel que fa a les noies, la nova Campiona de Catalunya és la gimnasta Anna Serra del CG Mataró, seguida al podi de les gimnastes Sara Jerez i Berta Pérez, ambdues del CG La Mina - Gervasio Deferr. Els Campions van rebre el Trofeu de la Secretaria General de l'Esport i la medalla de la UFEC de mans del nostre President Xavier March i la resta d'autoritats presents.

Pel que fa a la resta de categories, al nivell aleví els Campions varen ser el Daniel Camarzana i la Marina Tora, els dos del club amfitrió, el CG Calafell. Al nivell infantil, també va arrasar el CG Calafell, proclamant-se campió en individual masculí i femení amb els gimnastes Aleix Fuentes i Sònia Vidal. Per últim, al nivell Júnior, els ors varen ser pel gimnasta del CG Calafell Miquel Mañé i la gimnasta del CG La Mina - Gervasio Deferr, Paola Fernández.

Des de la Federació volem felicitar a tots ells així com als seus clubs i equips tècnics!

Gràcies per demostrar el gran nivell de la Gimnàstica Aeròbica a Catalunya!

Puja