FCG
CAMPIONAT DE CATALUNYA D'AERÒBIC, DIUMENGE 8 D'ABRIL A CALAFELL

Comencem el mes d'abril amb tres competicions de GAM, AER i GR que es realitzaran aquest cap de setmana, 7 i 8 d'abril.

El dissabte la Gimnàstica Artística Masculina té una cita a Olot per a celebrar la 2ª Fase de Copa Catalunya Promoció i Nivells  individual i equips  a partir de les 08:20h al Pavelló Parc Esportiu Pla dels Llacs. A la competició, organitzada per la Federació Catalana de Gimnàstica amb la col·laboració del Club Gimnàstic Osona, participaran un total de 300 gimnastes de 19 clubs catalans.

El diumenge tenim el primer Campionat de Catalunya de l'any a Segur de Calafell! La Gimnàstica Aeròbica es donarà a cita per a celebrar també la Fase Final de CCEE a partir de les 09:00h. A les competicions, organitzades per la Federació Catalana de Gimnàstica amb la col·laboració del Club Gimnàstica Calafell, participaran un total de 200 gimnastes de 7 clubs catalans. Descobrirem als nous campions de Catalunya de Gimnàstica Aeròbica a les 18:30h, quan s'atorgui als Campions el Trofeu de la SGE i la medalla de la UFEC per part de les autoritats.

Finalment i també diumenge, se celebrarà a Reus la 1ª Fase de CCEE Individual i 1ª Fase Conjunts dels clubs de la Zona Sud de Gimnàstica Rítmica. En aquesta competició que començarà a les 10:00h i que estarà organitzada per la Federació Catalana de Gimnàstica amb la col·laboració del Club Natació Reus Ploms, participaran un total de 287 gimnastes de 15 clubs de Catalunya.

Us esperem doncs a Olot, Segur de Calafell i Reus per gaudir de la millor gimnàstica!

Més informació i detall d'horaris a la nostra web, dins l'apartat Calendari.

Puja