DUTCH CUP OPEN DE TRAMPOLÍ A HOLANDA

El passat cap de setmana 17 i 18 de març uns quants gimnastes catalans de la modalitat de Trampolí van participar a la Dutch Cup Open de Trampolí celebrada a Holanda.

Els gimnastes catalans participants varen ser la Marina Chavarria, el Robert Vilarasau (CG Egiba), el David Vega (ASME), l'Eugeni de Vroe (CET-10) i la Desireé Valero (CG Esplugues "Les Moreres").

A la final per equips, la delegació espanyola es va classificar en segona posició a la categoria absoluta (amb el Robert Vilarasau i el David Vega) i en primera en júnior (amb la Marina Chavarria i l’Eugeni De Vroe). Pel que fa a individual, van passar a la final la Desirée Valero 3a en 13-14, la Marina Chavarria 4a en 15-16, l’Eugeni De Vroe 4t en 15-16, el Robert Vilarasau 1r en 17-21 i el David Vega 3r en categoria absoluta.

Finalment, els gimnastes Marina Chavarria, Robert Vilarasau (CG Egiba) i David Vega (ASME) van acabar la competició en 2na posició tots tres en 15-16 femení, 17-21 masculí i sènior masculí respectivament.

Moltes felicitats a tot l'equip! Enhorabona per aquests resultats!